Annons
Annons

Tävling! Vinn ett mer organiserat liv!

Tävlingar | Publicerad 12 december 2011

Elfa är en av ELLE-galan 2012 års nya sponsorer.

Vi har haft ett långt kreativt möte och afternoon-tea med Marianne och Christine på Elfa och kommit fram till ett bra samarbete. Det känns toppen.

Som en del av samarbetet har nöjet att tävla en den helt ultimata förvaringslösningen som man kan tänka sig till er bloggläsare. Jag är riktigt avis kan jag säga för jag hade mer än gärna vunnit detta själv. Jag har haft lyxen att precis ha köpt en lägenhet som har en walk in closet, inte så stor men ändå… Det känns ändå jättelyxigt! Den behövs dock organiseras rejält.

En idé: Du som vinner får berätta för mig när du fått din vinst om detta är en bra lösning eller inte… så gör jag mitt inköp baserat på din åsikt. Deal?

Det här fina kan du vinna:

Ett fristående förvaringskoncept, elfa freestanding, som är uppbyggt av sektioner med fasta mått. Eftersom det är fristående är det superenkelt att skapa en funktionell och praktiskt förvaring. Och vem vill inte ha det som sagt? Det behövs heller inte någon vägg att skruva fast i och förvaringen kan placeras precis var som helst.  Möjligheterna är många!

Du kan vinna förvaringen på bilden nedan. Den är värd  hela 12.900 kronor! Mått: bredd 1860 mm och höjd 2400 mm samt djup 462 mm. Elfa Classic i platinum och massiva Décor trädetaljer i valnötsbetsad björk.

Så här gör du för att vara med och tävla. Svara på frågorna nedan. Skicka in dina svar samt in en bild på din (dåliga) klädförvaring som du har i dag. Skicka allt i ett mejl märkt med Elfa till elin.gummesson@aller.se. Sista dag som vi vill ha ditt bidrag är den 15 januari.

1. Vad heter mannen som grundade Elfa?

2. Vad heter kvinnan som grundade ELLE?

Den person som vi på ELLE anser ha bäst nytta av Elfa-systemet och har rätt på de två frågorna står som slutlig segrare.

Läs mer om Elfa och deras smarta och flexibla förvaringskoncept här.

Lycka till!

/Stina

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. En jury från Aller media utser vinnaren, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna publiceras här på elle.se senast den 20 januari 2012. Allers integritetspolicy kan du läsa här.

Translate: English Deutsch Français Suomi
Annons
1 Kommentar

Om bloggen

bild på ELLE-galan2012

av ELLE-GALAN2012

Arbetet med ELLE-galan 2012 är i full gång. Här i bloggen kan du följa oss från och med nu fram till galakvällen den 13 januari. Stina Samolov (eventchef), Cia Jansson (modechef) och Lisa Arnell (webbchef) tar med dig in bakom kulisserna.
Häng med!

Mina länkar

Arkiv